Loading...

Wednesday, October 6, 2010

bAru nk update..

fIuuuu,,,almost a months x update...macm2 hal menimpa diri aku,,
ARghhhh~~!!
aftr raya ada trial yg memenatkn minda
then,di kecewakan,,,
tpi aku harap insan yg telah melukai aku,,dapt ke jlan yg benar dan bahagia dismping org yg tersyag,,aku x nak ganggu kebahagiaan kamu,tpi aku tumpang gembira dengan adanya kekasih hidup kau skrg,akan terjamin masa depanmu,,
but,pintu hati aku utk mcintai seseorg dh tertutup,,tggal tggu masa untuk mnerima dn membuka pntu hati ini,siapalh insan yg berjaya menyembuhkn yg luka,,,
x mengharap,tetapi ingin menghrgai individu tersebut..
always terigau-igau, termimpi bilalah hdup remaja aku ni ada pengalam cinta,,but i was wrong ,aku igt kn cinta membuatkn kita bahagia di usia yg muda,tetapi membuktikn yg kita matang,
ALLAH SWT lebh mngetahui..dia tidak akn membiarkn umatnya terseksa kerana cinta,Subahanallah..
ampunkn umatmu ini sekiranya aku alpa dalam duniawi percintaan.engkau rhmatilah hidupku,dan iringi lah diriku dengan tasbih tawakal.sesungguhnya aku hya insn yg lemah yg sering melakukan dosa,,
dan aku sedar tnpa cinta sekali pn dapt membuatkn dri aku bahagia,,aku bersyukur.

Wednesday, September 8, 2010

Jumaat kan hari raya?

well...sebelum hari raya, 9 sept aku dh balik kg dah,,kat Kuala Penyu..fIuuuu,,,jauhnya/..
tpi x lme pun...raya kedua dh blik Kk,,yeahh!!! harap2 raya tahun ni bermkna buat aku.. x dpat lah online wahai rakan2ku...5 hari x dpt on9..alamak,,lama siot,,,tpi xpe lah..yg pntg hari raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,MAAF ZAHIR & BATIN , MINAL AIDIL WALFAIZIN :)
 

Saturday, September 4, 2010

sedaR lah korang..,

sigh,member aku ni,,lain skit prangai dia..ksian btul,,asyk ketawa je..ntah x lucu pn dia gelak..hairan..x tau lah apa yang membuatkn dia gelak smpai terklua sgala air mata..cisss...ceTtt,jgan lah asyk gembira smpai lupakan dunia..gelak smpai x igt iman ko ktne..silap2 time ko gelak tu ajal ko dh tiba,,sape tau? x sempat nak beriman..Masya Allah,,aku hnya berserah padamu..

hairan...fahaM....

hahhaaa..aku prnah dgar satU kajian tentang > if kita selalu ketawa@gembira,boleh buat umur panjang? betul ke>>>?? tpi uols kena igt gak,,,wlaupun waktu makan,jga lah peradaban tu ckit...ni x..wktu makan..sibuk nak bercerita,berketawa,,gurau sendaa..adus..sedar x sedar,Secara perlahan-lahan rezeki itu lari ,,,nsib lah aku ni ada adab,berakal,dan pegangan agama islam,makan sambil menjaga pertuturan.Bila org tnya,,aku hnya jawab ya dan mengangguk..hmmmm...hampeh... ;-(

nasiB akU hrI ini x baik

ewah2...gelak2..gelak sJe...!!
damN,after hbis je watching step up 3..kta org pegi ahh cri tempat makan nak isi perut ni...pusing2 satu bandar,
at last makan kt restoran yg ada sediakan steamboat..!! yang buat aku geram ni..aku belum fasih pkai chOpstick..seh cm org cina lah plak,,,,dh start lah nak letak sgala fishcake n sewaktu dgannya..tggu2..
dh siap masak aku ambik..skali nak makan..cisss!! memalukan khairi!!hahhahaha..asyk terjatuh je..what the hell,,keluarlah suara2 sumbang yg ketawakan aku,,kalau gelak yg biasa2 je xpe ah..ni gelak cm x igt dunia..lempang kang mulut,,termuntah smua yg ko makan bru pdan ngan muka ko!! syial..marah aku...
aku jmpa org tu...siap korang...hhahahaha..memg cara org melayu lgi bgus...ikut sunnah Rasulullah,,menggunakan tangan lagi baik...
fiUU...aku gunakan tangan je makan,..lgi nikmat..x payah guna chopstick,sudu,memenatkan minda...!
hahaha..yg penting SEDAP!!!

naeaHhh..

i just finish watching STEP UP 3 in 3d okay..damn,,,its really fantastic,,i admit it...uols should watch that movie,,kinda groovy!!!
hahaha..i love this movie...its Fine...im really speechless,when the step up 2 actor&actress have shown up..like KIDO,Mosse, etc...
i gave u 10 thumbs n 10 reason why u should watch this movie..


1> kinda Busted up
2> humourous
3>fantastic
4>well ya,,noT bored
5> in 3d
6> the actor are hott,,the actress are daMn pretty!
7>muchness
8>romantic
9>true love
10 > the best movie u ever watch~!!




How do I Look??? 3d edittion...!


sehHH..berbuka dengan hoT dog 1901 jew..


Again,again and again...

  my Gorgeoussss members!